ΜΠΟΤΡΙΝΙ PROJECT = ΦΑΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΜΟΥ; - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ - GREEK FOOD AND PASTRY - ΓΛΥΚΑ www.tsoukali.gr ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΘΡΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ


ΜΠΟΤΡΙΝΙ PROJECT = ΦΑΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΜΟΥ;

To άρθρο αυτό διαβάστηκε 5028 φορές.

Βασικός κανόνας στις επιχειρήσεις εστίασης είναι:

Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ (δηλαδή ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ) ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΣΑΛΙΑ, ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΥΞΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ.

Στο θέμα τρίχες από τον Μποτρίνι δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα (όχι τόσο επειδή φοράει το καπέλο), αλλά στο θέμα σάλια...

Ακόμη και στο σπίτι μας που μαγειρεύουμε για τους δικούς μας ανθρώπους ποτέ μα ποτέ δεν διαπράττουμε τη σιχαμένη πράξη να δοκιμάσουμε ένα φαγητό και μετά να ξαναβάλουμε το γλυμμένο κουτάλι πάλι μέσα στο πιάτο που θα φάει ο άλλος.

Όπως και να το δεις είναι αηδία. Εκτός και αν προέρχεσαι από φυλή αγρίων ή ...αν δεν δίνεις δεκάρα τσακιστή γι αυτόν που θα φάει μετά αυτό το πιάτο.


Στο Μποτρίνι Project ο κοσμαγάπητος - πλην όμως όπως δείχνει στην TV: με σιχαμερές συνήθειες για μάγειρα - Μποτρίνι διέπραξε το ασυγχώρητο:

Δοκίμασε σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις τις σάλτσες που θα προσέφεραν σε 60 διαγωνιζομένους.

Μέχρι εδώ καλώς. Το να δοκιμάσει ο μάγειρας είναι αναμενόμενο. Που είναι το αηδιαστικό;

Το πώς τις δοκίμασε είναι το αηδιαστικό.


Σύμφωνα με τα όσα παρουσίασε η τηλεόραση ο μποτρίνι έβαλε ένα κουτάλι της σούπας στη θήκη με τη σάλτσα, το έχωσε στο στόμα του, το δοκίμασε και μετά ΞΑΝΑΕΒΑΛΕ το κουτάλι μέσα στη σάλτσα με τα σάλια και τη μισοφαγωμένη σάλτσα!

Μετά το ξαναέκανε στην επόμενη σάλτσα, με άλλο κουτάλι.

Το ανατριχιαστικό είναι ότι το έκανε τόσο φυσικά που είναι ολοφάνερο ότι του είναι συνήθεια. Αηδιαστική συνήθεια. Άρρωστη συνήθεια να προσθέσω εγώ, καθώς δεν μπορώ να ξέρω αν χθες - προχθές ο Μποτρίνι δεν κόλλησε κάτι (απλό όπως μια ίωση ή σοβαρό όπως μια ηπαττίτιδα).

Μετά από αυτό που είδαμε είναι πρακτικά αδύνατον να εμπιστευτούμε ξανά φαΐ από τα χέρια του.

Όσο και αν προσπαθήσουν να τα μπαλώσουν οι του ALPHA η τηλεοπτική αλήθεια θα τους διαψεύδει. Φαίνεται ολοκάθαρα στην οθόνη ότι ο Μποτρίνι έφαγε από τη σάλτσα, από το  δοχείο της σάλτσας, με το οποίο ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ έφτιαξαν τα πιάτα για 60 άτομα τα οποία έφαγαν 2 φορές ο καθένας τα σάλια του Έκτορα.

Όσο και να χτυπιούνται, υπάρχει το γεγονός καταγεγραμμένο στην κάμερα.

Δεν του έβγαλαν ειδικό δείγμα για να δοκιμάσει.

Δοκίμασε από το ίδιο δοχείο με το οποίο μετά έφτιαξαν τα πιάτα.

Άντε βρε! Και εις ανώτερα. Και μύξες σου εύχομαι να ρίξεις για να ανεβεί η τηλεθέαση.

Σκέφτηκες, όμως, ποιος θα έρθει στο μαγαζί σου όταν ξέρει ότι γλύφεις τα φαγητά τους;


Copyright 2005-2018 tsoukali.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή και μετάδοση έστω και μίας σελίδας του παρόντος site, κατά παράφραση ή διασκευή με οποιονδήποτε τρόπο (Ν 2121/93 άρθ. 51).

Η απαγόρευση αυτή ισχύει και για τις δημόσιες υπηρεσίες, βιβλιοθήκες, οργανισμούς, sites κ.λπ. (άρθ. 18). Οι παραβάτες διώκονται (άρθ. 13) και τους επιβάλλονται κατάσχεση, αστικές και ποινικές κυρώσεις σύμφωνα με το νόμο (άρθ. 64-66).