ΤΡΟΥΦΕΣ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ - Εύκολα, γρήγορα, νόστιμα, εντυπωσιακά πορτοκαλί τρουφάκια. Θα τα εκτιμήσουν ιδιαίτερα όλοι οι γλυκατζήδες που νηστεύουν και οι vegetarian. - ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ - GREEK FOOD AND PASTRY - ΓΛΥΚΑ www.tsoukali.gr ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΘΡΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

ΤΡΟΥΦΕΣ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ

Εύκολα, γρήγορα, νόστιμα, εντυπωσιακά πορτοκαλί τρουφάκια. Θα τα εκτιμήσουν ιδιαίτερα όλοι οι γλυκατζήδες που νηστεύουν και οι vegetarian.

Ανήκει στην κατηγορία:
Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΤΑΓΗ

Η συνταγή αυτή
διαβάστηκε: 5653 φορές
εκτυπώθηκε: 80 φορές


Τι θα χρειαστούμε:
1 κιλό καρότα
600 γρ ζάχαρη
500 γρ ινδοκάρυδο
1 λεμόνι (ξύσμα)
 
Πως το φτιάχνουμε:
Καθαρίζουμε και βράζουμε τα καρότα για 15 λεπτά.
Τα τρίβουμε στον τρίφτη και στη συνέχεα τα βάζουμε στην κατσαρόλα προσθέτουμε τη ζάχαρη και το ξύσμα λεμονιού και τα βράζουμε σε σιγανή φωτιά για 20 - 25 λεπτά.
Αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε καλά.
Πλάθουμε μπαλάκια όπως τις τρούφες και τα πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο.

Καλή επιτυχία!

Τη συνταγή μας την έστειλε η Δανάη, Κοζάνη


ΠΙΤΣΑ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΑΝΑΠΟΔΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ CHEΕSE CAKE ΠΑΣΤΕΛΙ