ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ - Τόσο απλή στην κατασκευή που αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο αγοράζουμε τις έτοιμες! - ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ - GREEK FOOD AND PASTRY - ΓΛΥΚΑ www.tsoukali.gr ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΘΡΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
T s o u k a l i   M o b i l e

Κάντε κλικ εδώ για το κανονικό
w w w . t s o u k a l i . g r
ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ

Τόσο απλή στην κατασκευή που αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο αγοράζουμε τις έτοιμες!

Ανήκει στην κατηγορία:
ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Η συνταγή αυτή
διαβάστηκε: 7111 φορές
εκτυπώθηκε: 363 φορές


Τι θα χρειαστούμε:
1 κρόκος αυγού
1½ φλιτζάνι λάδι
2 κουταλιές της σούπας φυσικό χυμό λεμόνι
1 κουταλιά μουστάρδα
Μια πρέζα αλάτι
Μια πρέζα ζάχαρη
 
Πως το φτιάχνουμε:
Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά εκτός από το λάδι και το λεμόνι.
Όταν γίνουν μια ομοιόμορφη κρέμα ρίχνουμε σταδιακά (κουταλιά – κουταλιά) το λάδι και το λεμόνι.
Όταν είναι έτοιμη η μαγιονέζα δοκιμάζουμε αν χρειάζεται αλάτι ή λεμόνι επιπλέον.
Τη διατηρούμε στο ψυγείο.
 
 
Διόρθωση κειμένου: Οξυγόνο.gr


ΠΙΤΣΑ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΑΝΑΠΟΔΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ CHEΕSE CAKE ΠΑΣΤΕΛΙ