ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ - Αυθεντική γεύση, πρωτεΐνες χωρίς λάδια και βούτυρα - ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ - GREEK FOOD AND PASTRY - ΓΛΥΚΑ www.tsoukali.gr ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΘΡΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
T s o u k a l i   M o b i l e

Κάντε κλικ εδώ για το κανονικό
w w w . t s o u k a l i . g r
ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ

Αυθεντική γεύση, πρωτεΐνες χωρίς λάδια και βούτυρα

Ανήκει στην κατηγορία:
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ

Η συνταγή αυτή
διαβάστηκε: 16478 φορές
εκτυπώθηκε: 201 φορές


 
Τι χρειαζόμαστε:
2 αυγά (L - XL)
λίγο νερό (από μια κουταλιά μέχρι μισό ποτήρι)
αλάτι, πιπέρι (μαύρο), ρίγανη
 
Πώς το κάνουμε:
Σπάμε και βάζουμε το περιεχόμενο των αυγών σε ένα πυρίμαχο γυάλινο σκεύος.
Ρίχνουμε ελάχιστο νερό (από μια κουταλιά μέχρι μισό ποτήρι) και αλατοπίπερο.
Εγώ προτιμώ να βάζω και ρίγανη! Με ένα απλό μίξερ (σαν αυτό που χτυπάμε το φραπέ) ή με ένα πηρούνι χτυπάμε ελαφριά το μίγμα (να σπάσουν οι κρόκοι αλλά όχι να αφρίσει και πολύ).
Βάζουμε το σκεύος στο φούρνο μικροκυμάτων. Το βάζουμε για 4 με 6 λεπτά στα 900W.
Αν ο φούρνος μας είναι μικρότερης ισχύος μεγαλώνουμε το χρόνο (π.χ.: 6 με 8 λεπτά στα 700W).
Σημασία έχει να ψηθεί όλο το αυγό. Θα γευτείτε την πιο ελαφριά ομελέτα που έχετε φάει ποτέ.
 

Τη συνταγή μας την έστειλε ο Χρήστος Νικολαΐδης, Αθήνα.


ΠΙΤΣΑ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΑΝΑΠΟΔΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ CHEΕSE CAKE ΠΑΣΤΕΛΙ