ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΡΙΔΑΣ - Εύκολη και εντυπωσιακή ιδέα για γιορτινά τραπέζια - ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ - GREEK FOOD AND PASTRY - ΓΛΥΚΑ www.tsoukali.gr ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΘΡΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
T s o u k a l i   M o b i l e

Κάντε κλικ εδώ για το κανονικό
w w w . t s o u k a l i . g r
ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΡΙΔΑΣ

Εύκολη και εντυπωσιακή ιδέα για γιορτινά τραπέζια

Ανήκει στην κατηγορία:
FINGER FOOD

Η συνταγή αυτή
διαβάστηκε: 8470 φορές
εκτυπώθηκε: 175 φορές


Τι θα χρειαστούμε:
2 φλιτζάνια βρασμένες και καθαρισμένες γαρίδες
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
½ φλιτζάνι μαγιονέζα
2 -3 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
Λευκό πιπέρι
½κουτάλι της σούπας μάραθο ψιλοκομμένο
Φέτες ψωμιού πολυτελείας
Κόκκινο μπρικ
Φύλλα μαρουλιού
Κλωναράκια άνηθου
 
Πως το κάνουμε:
Χτυπάμε πολύ καλά την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει.
Χτυπάμε στο μούλτι τις γαρίδες, τη μαγιονέζα, το χυμό λεμονιού και το μάραθο. Ανακατεύουμε καλά το μίγμα με τις γαρίδες με την κρέμα γάλακτος. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Κόβουμε το ψωμί σε λεπτές φέτες, βάζουμε ένα φύλλο μαρουλιού και την κρέμα γαρίδας.
Διακοσμούμε με μερικές μπίλιες μπρικ και μερικά κλωνάρια άνηθο.


ΠΙΤΣΑ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΑΝΑΠΟΔΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ CHEΕSE CAKE ΠΑΣΤΕΛΙ