ΠΑΣΤΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ - Μια γευστική απόλαση για να δώσετε μια διαφορετική νότα στις σάλτσες σας - ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ - GREEK FOOD AND PASTRY - ΓΛΥΚΑ www.tsoukali.gr ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΘΡΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
T s o u k a l i   M o b i l e

Κάντε κλικ εδώ για το κανονικό
w w w . t s o u k a l i . g r
ΠΑΣΤΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ

Μια γευστική απόλαση για να δώσετε μια διαφορετική νότα στις σάλτσες σας

Ανήκει στην κατηγορία:
ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Η συνταγή αυτή
διαβάστηκε: 15575 φορές
εκτυπώθηκε: 236 φορές


Τι θα χρειαστούμε:
1 κιλό πιπεριές Φλωρίνης
2 πιπεριές κέρατο
Αλάτι, πιπέρι
Χυμό ½ λεμονιού
1 πρέζα ζάχαρη
Λάδι
 
Πως το φτιάχνουμε:
Ψήνουμε τις πιπεριές στο γκριλ μέχρι να μαυρίσει η φλούδα τους.
Τις καθαρίζουμε και τις χτυπάμε στο μούλτι μέχρι να γίνουν πολτός.
Προσθέτουμε το αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, το χυμό λεμονιού και τη ζάχαρη και βάζουμε το μίγμα να βράσει σε μέτρια φωτιά για περίπου 30 λεπτά ανακατεύοντας συχνά για να μην κολλήσει.
Βάζουμε την πάστα σε αποστειρωμένα βάζα και τα καλύπτουμε με λάδι.
Όταν ανοίγουμε τα βάζα πρέπει να τα διατηρούμε στο ψυγείο.
 
Διόρθωση κειμένου: Οξυγόνο.gr


ΠΙΤΣΑ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΑΝΑΠΟΔΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ CHEΕSE CAKE ΠΑΣΤΕΛΙ