ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΚΑΙ ΣΩΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ - Εξωτική πανακότα - ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ - GREEK FOOD AND PASTRY - ΓΛΥΚΑ www.tsoukali.gr ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΘΡΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
T s o u k a l i   M o b i l e

Κάντε κλικ εδώ για το κανονικό
w w w . t s o u k a l i . g r
ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΚΑΙ ΣΩΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Εξωτική πανακότα

Ανήκει στην κατηγορία:
ΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Η συνταγή αυτή
διαβάστηκε: 5216 φορές
εκτυπώθηκε: 39 φορές


Τι θα χρειαστούμε:
2 φλτζ γάλα καρύδας (από κονσέρβα)
2 φλτζ γάλα
2 φλτζ κρέμα γάλακτος
1 φλτζ ζάχαρη
6 φύλλα ζελατίνας
Για τη σως:
2 φλτζ κρέμα γάλακτος
1 φλτζ λευκή σοκολάτα
1 σφηνάκι λικέρ ινδοκάρυδο (προαιρετικά)
 
Πως το κάνουμε:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα καρύδας, το γάλα, την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη.
Μέχρι να πάρουν βράση μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό.
Μόλις αρχίζει το μίγμα να βράζει το αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τα φύλλα ζελατίνας και ανακατεύουμε πολύ καλά με ξύλινη κουτάλα.
Βάζουμε το μίγμα σε ατομικά μπολ ή σε μια μεγάλη φόρμα και το αφήνουμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες να πήξει.
Ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος και μόλις αρχίζει να βράζει την αποσύρουμε από τη φωτιά ρίχνουμε τη σοκολάτα σε κομματάκια, το λικέρ και ανακατεύουμε καλά.


ΠΙΤΣΑ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΑΝΑΠΟΔΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ CHEΕSE CAKE ΠΑΣΤΕΛΙ