ΠΙΤΣΑ ...ΣΟΥΒΛΑΚΙ - Μια πίτσα πιο νόστιμη από την κλασική και φυσικά πιο γρήγορα - ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ - GREEK FOOD AND PASTRY - ΓΛΥΚΑ www.tsoukali.gr ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΘΡΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

ΠΙΤΣΑ ...ΣΟΥΒΛΑΚΙ

Μια πίτσα πιο νόστιμη από την κλασική και φυσικά πιο γρήγορα

Ανήκει στην κατηγορία:
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ

Η συνταγή αυτή
διαβάστηκε: 13007 φορές
εκτυπώθηκε: 222 φορές


Τι θα χρειαστούμε:
1 πίτα σουβλακίου (φρέσκια ή αποψυγμένη)
Τυριά της προτίμησής μας (πάνω από 2 διαφορετικά)
Λίγη ώριμη τομάτα
Αλλαντικά της αρεσκείας μας
Βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι (μαύρο)
 
Πως το κάνουμε:
Βάζουμε την πίτα σε ένα πιάτο και τη βουτυρώνουμε.
Κόβουμε την ΩΡΙΜΗ τομάτα σε λεπτές φέτες (χρειάζεται πολύ κοφτερό μαχαίρι) και την απλώνουμε πάνω στην πίτα (όχι όλη - ίσα που να την καλύψει - εκτός και αν μας αρέσει η πολύ τομάτα).
Αλατίζουμε τη ντομάτα.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Όσο αλμυρό και αν είναι το τυρί που θα βάλουμε η τομάτα πρέπει να αλατιστεί αλλιώς θα είναι άνοστη.
Απλώνουμε τα τυριά έτσι ώστε να σκεπάσουν πλήρως την πίτσα. Μπορεί να είναι σε φέτες, τρίμμα, ότι θέλουμε και μας αρέσει. Αυτό είναι το ωραίο με τις σπιτικές πίτσες.
Τέλος βάζουμε τα αλλαντικά και λίγο πιπέρι.
Σκεπάζουμε με ένα βαθύ πιάτο (για να μην ακουμπήσει πάνω στην πίτσα) και τη βάζουμε στο φούρνο μικροκυμμάτων για 2':30'' στα 900W ή ανάλογα με το φούρνο σας (π.χ. στα 700W για 3':10'')
 


ΠΙΤΣΑ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΑΝΑΠΟΔΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ CHEΕSE CAKE ΠΑΣΤΕΛΙ