ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ένα έλατο που τρώγεται ολόκληρο - ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ - GREEK FOOD AND PASTRY - ΓΛΥΚΑ www.tsoukali.gr ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΘΡΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Ένα έλατο που τρώγεται ολόκληρο

Ανήκει στην κατηγορία:
KIDS RECIPES

Η συνταγή αυτή
διαβάστηκε: 5217 φορές
εκτυπώθηκε: 72 φορές


Τι θα χρειαστούμε:
1 μπανάνα
2 ακτινίδια
Μανταρίνι
Σπόρια ροδιού
 
Πως το κάνουμε:
Φτιάχνουμε τον κορμό του έλατου με την μπανάνα.
Τα φύλλα με φέτες ακτινίδιου.
Στη βάση τοποθετούμε φέτες μανταρίνι και στολίζουμε το έλατο με σπόρια ροδιού.
 
 
 


ΠΙΤΣΑ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΑΝΑΠΟΔΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ CHEΕSE CAKE ΠΑΣΤΕΛΙ