ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ - Όταν η μουστάρδα συνάντησε το κοτόπουλο το αγκάλιασε πολύ τρυφερά...η συνέχεια στο στόμα σας. - ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ - GREEK FOOD AND PASTRY - ΓΛΥΚΑ www.tsoukali.gr ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΘΡΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
T s o u k a l i   M o b i l e

Κάντε κλικ εδώ για το κανονικό
w w w . t s o u k a l i . g r
ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

Όταν η μουστάρδα συνάντησε το κοτόπουλο το αγκάλιασε πολύ τρυφερά...η συνέχεια στο στόμα σας.

Ανήκει στην κατηγορία:
ΚΡΕΑΤΟΜΑΝΙΑ

Η συνταγή αυτή
διαβάστηκε: 26748 φορές
εκτυπώθηκε: 378 φορές


Τι θα χρειαστούμε:

2 στήθη κοτόπουλο χωρίς τα κόκκαλα
1 φλιτζάνι λάδι
6 κουταλιές της σούπας έτοιμη μουστάρδα (γλυκιά ή πικάντικη, ό,τι προτιμάτε)
1 κουταλιά της σούπας μαραθόσπορος
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι (μαύρο)
Χυμός από 1 λεμόνι


Πως το φτιάχνουμε:
Ανακατεύουμε καλά τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού, το λάδι και τα μπαχαρικά μέσα σε ένα βαθύ μπολ.
Κόβουμε τα στήθη σε χοντρές λωρίδες και τις βάζουμε στο μπολ.
Αφήνουμε το κοτόπουλο να μαριναριστεί για 3 τουλάχιστον ώρες, γυρίζοντας που και που τα κομμάτια.
Ψήνουμε το κοτόπουλο στο γκριλ, χωρίς τη μαρινάδα, ή σε ταψί με τη μαρινάδα, μέχρι να πάρει χρώμα.
Σερβίρεται ζεστό με ρύζι ή κρύο πάνω σε μαρουλόφυλλα και αντίβ μαζί με ψητά λαχανικά περιχυμένα με ελαιόλαδο και ξύδι μπαλσάμικο.
 


ΠΙΤΣΑ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΑΝΑΠΟΔΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ CHEΕSE CAKE ΠΑΣΤΕΛΙ