ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ - Για να φτιάξουμε κάτι διαφορετικό με το κοτόπουλο που περίσεψε - ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ - GREEK FOOD AND PASTRY - ΓΛΥΚΑ www.tsoukali.gr ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΘΡΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

Για να φτιάξουμε κάτι διαφορετικό με το κοτόπουλο που περίσεψε

Ανήκει στην κατηγορία:
ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ

Η συνταγή αυτή
διαβάστηκε: 6028 φορές
εκτυπώθηκε: 83 φορές


Τι θα χρειαστούμε:
2 αβοκάντο
2 - 3 φύλλα μαρούλι
100γρ, βραστό κοτόπουλο, ή ψάρι ή γαρίδες
2 - 3 κουταλιές μαγιονέζα
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμόνι
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 αβγό βραστό
Αλάτι - πιπέρι
 
Πως το φτιάχνουμε:
Κόβουμε τα αβοκάντο κατά μήκος, τα ανοίγουμε και αφαιρούμε το κουκούτσι. Ραντίζουμε με λίγες σταγόνες χυμό λεμόνι για να μη μαυρίσουν. Ψιλοκόβουμε τα φύλλα μαρουλιού, το κοτόπουλο ή το ψάρι και τα ανακατεύουμε με τη μαγιονέζα, το χυμό λεμονιού, το φρέσκο κρεμμυδάκι. Αλατοπιπερώνουμε και γεμίζουμε με το μίγμα τα αβοκάντο. Ψιλοκόβουμε το βραστό αυγό και γαρνίρουμε από πάνω.


Συνταγή από τη Βολιβία


ΠΙΤΣΑ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΑΝΑΠΟΔΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ CHEΕSE CAKE ΠΑΣΤΕΛΙ