ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΝΙΘΑ ΜΕΤΑ ΣΙΤΟΥ Gourmet a la μπατιρέ - Κοτόπουλο με κορκότο Συνταγή από το βιβλίο Γκουρμέ α λα μπατιρέ των εκδόσεων Οξυγόνο - ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ - GREEK FOOD AND PASTRY - ΓΛΥΚΑ www.tsoukali.gr ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΘΡΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
T s o u k a l i   M o b i l e

Κάντε κλικ εδώ για το κανονικό
w w w . t s o u k a l i . g r
ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΝΙΘΑ ΜΕΤΑ ΣΙΤΟΥ Gourmet a la μπατιρέ

Κοτόπουλο με κορκότο Συνταγή από το βιβλίο Γκουρμέ α λα μπατιρέ των εκδόσεων Οξυγόνο

Ανήκει στην κατηγορία:
ΚΡΕΑΤΟΜΑΝΙΑ

Η συνταγή αυτή
διαβάστηκε: 2337 φορές
εκτυπώθηκε: 3 φορές



Τι θα χρειαστούμε
1 κοτόπουλο
2 φλτζ πλιγούρι
1 φλτζ ελαιόλαδο
6 φλτζ νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Συνταγή από το βιβλίο Gourmet a la μπατιρέ των εκδόσεων Οξυγόνο
 
Πως τη φτιάχνουμε
Άλλη μια χορταστική και οικονομική συνταγή που μας έρχεται από τα βάθη της ιστορίας. Βασικό της χαρακτηριστικό η απλότητα. Με τρία πράγματα φτιάχνουμε βασιλικό γεύμα!
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μερίδες και το αλατοπιπερώνουμε.
Σε μια βαθιά κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και, όταν ζεσταθεί, βάζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου.
Όταν ροδίσει λίγο από όλες τις πλευρές ρίχνουμε το πλιγούρι και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το νερό και λίγο αλάτι και αφήνουμε το φαγητό να βράσει σε σιγανή φωτιά για 45 περίπου λεπτά.
 
Σημείωση! Ο χρόνος βρασίματος του πλιγουριού εξαρτάται από το είδος του.
 
Το βιβλίο Gourmet a la μπατιρέ μπορείτε να το αγοράσετε μέσω PAYPAL στο www.oxigono.gr και να σας αποσταλεί παντού στην Ελλάδα.
Επίσης μπορείτε να το βρείτε στον ΙΑΝΟ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΕΙΑ και άλλα καλά βιβλιοπωλεία.

 
 


ΠΙΤΣΑ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΑΝΑΠΟΔΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ CHEΕSE CAKE ΠΑΣΤΕΛΙ