ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΛΙΓΟΥΡΙ - Για όσους μπορούν να αναγνωρίσουν την τελειότητα στο δέσιμο απλών υλικών - ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ - GREEK FOOD AND PASTRY - ΓΛΥΚΑ www.tsoukali.gr ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΘΡΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΛΙΓΟΥΡΙ

Για όσους μπορούν να αναγνωρίσουν την τελειότητα στο δέσιμο απλών υλικών

Ανήκει στην κατηγορία:
ΓΙΑ ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ

Η συνταγή αυτή
διαβάστηκε: 9644 φορές
εκτυπώθηκε: 186 φορές


Τι θα χρειαστούμε:
(για 2 άτομα)

Μισό κοτόπουλο
1 φλιτζάνι πλιγούρι
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι λευκό κρασί
3 φλιτζάνια νερό
Αλάτι - πιπέρι
Στραγγιστό γιαούρτι
 
Πως το φτιάχνουμε:
Σε μια βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια.
Όταν ροδίσει σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το νερό και μόλις αρχίσει και κοχλάζει προσθέτουμε το πλιγούρι.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε το μίγμα να βράσει σε σιγανή φωτιά μέχρι το νερό να απορροφηθεί από το πλιγούρι.
Το σερβίρουμε ζεστό ή κρύο με γιαούρτι.


ΠΙΤΣΑ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΑΝΑΠΟΔΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ CHEΕSE CAKE ΠΑΣΤΕΛΙ