MUFFINS ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ - Μικρά, νόστιμα και τραγανά. Αν μπορείς φάε μόνο ένα! - ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ - GREEK FOOD AND PASTRY - ΓΛΥΚΑ www.tsoukali.gr ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΘΡΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
T s o u k a l i   M o b i l e

Κάντε κλικ εδώ για το κανονικό
w w w . t s o u k a l i . g r
MUFFINS ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ

Μικρά, νόστιμα και τραγανά. Αν μπορείς φάε μόνο ένα!

Ανήκει στην κατηγορία:
ΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Η συνταγή αυτή
διαβάστηκε: 4661 φορές
εκτυπώθηκε: 319 φορές


Τι θα χρειαστούμε:
(για 12 muffins)


2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουταλιές του γλυκού μπέικιν πάουντερ
2 κουταλιές της σούπας σκόνη άγλυκη κακάο
2 κουταλιές της σούπα βούτυρο
2/3 φλιτζανιού ζάχαρη
2/3 φλιτζανιού γάλα
1 πρέζα αλάτι
2 αυγά
1 φλιτζάνι αμύγδαλα ψιλοκομμένα
100γρ σοκολάτα κουβερτούρα

Πως τα φτιάχνουμε:
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και τα αυγά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Προσθέτουμε το γάλα, το αλεύρι, το αλάτι, το μπείκιν και το κακάο.
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων και την προσθέτουμε στο μίγμα μαζί με τα αμύγδαλα.
Τοποθετούμε ειδικά χαρτάκια σε φόρμες για μάφινς και τις γεμίζουμε κατά 2/3 με το μίγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 20 - 25 λεπτά.
Αν τα ψήνουμε σε φούρνο με αέρα η θερμοκρασία θα πρέπει να είναι 160 βαθμούς Κελσίου, για 20 λεπτά.


ΠΙΤΣΑ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΑΝΑΠΟΔΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ CHEΕSE CAKE ΠΑΣΤΕΛΙ