ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΖΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ - Σουβλάκια με μια γλυκόξινη, ιδιαίτερη γεύση - ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ - GREEK FOOD AND PASTRY - ΓΛΥΚΑ www.tsoukali.gr ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΘΡΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
T s o u k a l i   M o b i l e

Κάντε κλικ εδώ για το κανονικό
w w w . t s o u k a l i . g r
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΖΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

Σουβλάκια με μια γλυκόξινη, ιδιαίτερη γεύση

Ανήκει στην κατηγορία:
ΚΡΕΑΤΟΜΑΝΙΑ

Η συνταγή αυτή
διαβάστηκε: 16696 φορές
εκτυπώθηκε: 135 φορές


Τι θα χρειαστούμε:
(για 4 σουβλάκια)


4 μεγάλες μπριζόλες
8 αποξηραμένα δαμάσκηνα
8 αποξηραμένα βερίκοκα
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κουταλιές ξύδι
Αλάτι, πιπέρι (μαύρο)
Φασκόμηλο
Ξύλινες φουρκέτες


Πως το φτιάχνουμε:
Κόβουμε τις μπριζόλες σε κομμάτια που θα περάσουμε από ξύλινες φουρκέτες (σαν σουβλάκι) και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ.
Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε το κρέας να μαριναριστεί στο ψυγείο όλη τη νύχτα σκεπασμένο με μεμβράνη.
Την άλλη μέρα το περνάμε στις ξύλινες φουρκέτες και ψήνουμε τα σουβλάκια στα κάρβουνα ή στο γκριλ βρέχοντάς τα που και που με τη μαρινάδα.

Συνοδεύονται και με πίτες σουβλακίου ή μπαγιάτικο ψωμί ψημένο στα κάρβουνα.


ΠΙΤΣΑ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΑΝΑΠΟΔΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ CHEΕSE CAKE ΠΑΣΤΕΛΙ