ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ - Λεπτές τραγανές και πεντανόστιμες. - ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ - GREEK FOOD AND PASTRY - ΓΛΥΚΑ www.tsoukali.gr ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΘΡΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
T s o u k a l i   M o b i l e

Κάντε κλικ εδώ για το κανονικό
w w w . t s o u k a l i . g r
ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ

Λεπτές τραγανές και πεντανόστιμες.

Ανήκει στην κατηγορία:
ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Η συνταγή αυτή
διαβάστηκε: 13829 φορές
εκτυπώθηκε: 363 φορές


Τι χρειαζόμαστε:
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κούπα νερό
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Πως το φτιάχνουμε:
Φτιάχνουμε ένα ζυμάρι με το αλεύρι, το νερό και το αλάτι και το αφήνουμε να ξεκουραστεί μίση ώρα.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε μπαλάκια και ανοίγουμε κάθε ένα από αυτά σε πολύ λεπτό φύλλο.
Για μεγαλύτερη ευκολία ανοίγουμε μια μικρή πιτούλα με το ζυμάρι και τη βάζουμε πάνω σε μια λαδόκολλα.
Σκεπάζουμε με μια δεύτερη και ανοίγουμε το φύλλο ανάμεσα στις δυο λαδόκολλες.
Το πάχος κάθε πίτας θα πρέπει να είναι πολύ λεπτό.
Τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λάδι και σκεπάζουμε τις πίτες με μια καθαρή πετσέτα για να μη στεγνώσουν μέχρι να τις φάμε.


ΠΙΤΣΑ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΑΝΑΠΟΔΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ CHEΕSE CAKE ΠΑΣΤΕΛΙ