ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΣΤΟΥ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ - Χρυσαφένια μπαλάκια για πάρτυ, παιδάκια, μεζεδάκια και για ουζάκια - ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ - GREEK FOOD AND PASTRY - ΓΛΥΚΑ www.tsoukali.gr ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΘΡΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
T s o u k a l i   M o b i l e

Κάντε κλικ εδώ για το κανονικό
w w w . t s o u k a l i . g r
ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΣΤΟΥ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ

Χρυσαφένια μπαλάκια για πάρτυ, παιδάκια, μεζεδάκια και για ουζάκια

Ανήκει στην κατηγορία:
FINGER FOOD

Η συνταγή αυτή
διαβάστηκε: 17298 φορές
εκτυπώθηκε: 320 φορές


Τι θα χρειαστούμε:
500γρ φιλέτο μπακαλιάρου
2 βρασμένες πατάτες
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουταλιές μαϊντανό
2 κουταλιές φρέσκο κόλιαντρο
1 κουταλιά κάπαρη
1 αυγό
1 λεμόνι χυμό
Πιπέρι
Λάδι για τηγάνισμα

Πως το φτιάχνουμε:
Ξαρμυρίζουμε τον μπακαλιάρο για 24 ώρες αλλάζοντας συχνά το νερό του.
Ρίχνουμε το ψάρι σε βραστό νερό και βράσουμε για 20 -25 λεπτά, τον στραγγίζουμε και τον πατάμε με το πιρούνι για να λιώσει.
Προσθέτουμε τις πατάτες περασμένες στη μηχανή του πουρέ ή λιωμένες με το πιρούνι, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μπαχαρικά ψιλοκομμένα.
Προσθέτουμε το αυγό το χυμό λεμονιού και το πιπέρι και ζυμώνουμε καλά το μίγμα.
Το αφήνουμε για 30 -45 λεπτά στο ψυγείο για να σφίξει και να τραβήξει τα αρώματα.
Καίμε λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι ή φριτέζα και παίρνουμε κουταλιές από το μίγμα και το τηγανίζουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
 


ΠΙΤΣΑ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΑΝΑΠΟΔΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ CHEΕSE CAKE ΠΑΣΤΕΛΙ