ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΠΟΥΛΕ - Άρωμα και χρώμα ανατολής - ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ - GREEK FOOD AND PASTRY - ΓΛΥΚΑ www.tsoukali.gr ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΘΡΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
T s o u k a l i   M o b i l e

Κάντε κλικ εδώ για το κανονικό
w w w . t s o u k a l i . g r
ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΠΟΥΛΕ

Άρωμα και χρώμα ανατολής

Ανήκει στην κατηγορία:
VEGETARIAN

Η συνταγή αυτή
διαβάστηκε: 5615 φορές
εκτυπώθηκε: 128 φορές


Τι θα χρειαστούμε:
1 κούπα πλιγούρι
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 αγγουράκι
½ φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 λεμόνι (χυμό)
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι - πιπέρι

Πως το φτιάχνουμε:
Πλένουμε καλά το πλιγούρι, το βάζουμε σε ένα μπολ με το χυμό λεμονιού και του ρίχνουμε 2 κούπες βραστό νερό.
Αφήνουμε για 20 περίπου λεπτά να απορροφήσει το νερό και να μαλακώσει.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, το αγγούρι και το μαϊντανό και τα προσθέτουμε στο πλιγούρι.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον.
Λίγο πριν το σερβίρουμε ρίχνουμε το λάδι.


ΠΙΤΣΑ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΑΝΑΠΟΔΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ CHEΕSE CAKE ΠΑΣΤΕΛΙ