ΤΖΑΜΑΪΚΑΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ - Ένα μυρωδάτο πιάτο από την εξωτική Τζαμάικα - ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ - GREEK FOOD AND PASTRY - ΓΛΥΚΑ www.tsoukali.gr ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΘΡΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

ΤΖΑΜΑΪΚΑΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Ένα μυρωδάτο πιάτο από την εξωτική Τζαμάικα

Ανήκει στην κατηγορία:
ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ

Η συνταγή αυτή
διαβάστηκε: 6287 φορές
εκτυπώθηκε: 101 φορές


Τι θα χρειαστούμε:
1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
5 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 πιπεριές τσίλι
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουταλιές της σούπας τριμμένο τζίντζερ (πιπερόριζα)
1 κουταλάκι ξερό θυμάρι
1 κουταλάκι πάπρικα
1 πρέζα κανέλα
5 κουταλιές της σούπας λευκό ξύδι
5 κουταλιές της σούπας λευκή σάλτσα σόγιας

Πως το φτιάχνουμε:
Χτυπάμε στο μούλτι όλα τα υλικά, εκτός από το κοτόπουλο, φτιάχνοντας μια πάστα.
Αλείφουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου με αυτή και το αφήνουμε μαριναριστεί για 24 ώρες.
Το ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου αλείφοντας που και που από τη μαρινάδα.
Συνταγή από την Τζαμάικα


ΠΙΤΣΑ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΑΝΑΠΟΔΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ CHEΕSE CAKE ΠΑΣΤΕΛΙ