ΣΚΟΥΜΠΡΙ ΜΕ ΜΟΣΧΟΛΕΜΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΛΙΑΝΤΡΟ - Το πλούσιο άρωμα του σκουμπριού εναρμονίζεται με το μοσχολέμονο και το κόλιαντρο. - ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ - GREEK FOOD AND PASTRY - ΓΛΥΚΑ www.tsoukali.gr ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΘΡΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

ΣΚΟΥΜΠΡΙ ΜΕ ΜΟΣΧΟΛΕΜΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΛΙΑΝΤΡΟ

Το πλούσιο άρωμα του σκουμπριού εναρμονίζεται με το μοσχολέμονο και το κόλιαντρο.

Ανήκει στην κατηγορία:
ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΝΑΥΤΗ

Η συνταγή αυτή
διαβάστηκε: 7099 φορές
εκτυπώθηκε: 83 φορές


Τι θα χρειαστούμε:
(για 2 άτομα)


2 σκουμπριά
1 κουταλάκι ξερό κόλιαντρο
2 κλωνάρια φρέσκο κόλιαντρο
1 πιπεριά τσίλι
2 κουταλιές της σούπας λάδι
1 μοσχολέμονο
Αλάτι
Πιπέρι

Πως το φτιάχνουμε:
Καθαρίζουμε καλά τα ψάρια και αφαιρούμε τα λέπια και τα εντόσθια.
Χτυπάμε στο γουδί τα μπαχαρικά μαζί με το αλάτι και πασπαλίζουμε με το μίγμα μέσα - έξω τα ψάρια.
Κόβουμε το μοσχολέμονο σε φέτες και τις τοποθετούμε μέσα στην κοιλιά των ψαριών.
Αφήνουμε τα ψάρια για 1 τουλάχιστον ώρα να τραβήξουν τα αρώματα.
Αλείφουμε τα ψάρια με το λάδι και τα ψήνουμε στο γκριλ ή στα κάρβουνα.


ΠΙΤΣΑ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΑΝΑΠΟΔΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ CHEΕSE CAKE ΠΑΣΤΕΛΙ