ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ - Για όσους τολμούν τις δυνατές συγκινήσεις - ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ - GREEK FOOD AND PASTRY - ΓΛΥΚΑ www.tsoukali.gr ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΘΡΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
T s o u k a l i   M o b i l e

Κάντε κλικ εδώ για το κανονικό
w w w . t s o u k a l i . g r
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ

Για όσους τολμούν τις δυνατές συγκινήσεις

Ανήκει στην κατηγορία:
ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ

Η συνταγή αυτή
διαβάστηκε: 4470 φορές
εκτυπώθηκε: 61 φορές


Τι θα χρειαστούμε:
4 κομμάτια φιλέτο βακαλάου
½ φλιτζάνι σχοινόπρασο
1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 πιπεριά τσίλι
1 κουταλιά φρέσκο τζίντζερ
½ κουταλάκι κουρκουμά
2 κουταλιές βούτυρο
1 φλιτζάνι γάλα καρύδας
2 κουταλιές της σούπας λεμόνι
Αλάτι - πιπέρι

Πως το φτιάχνουμε:
Πλένουμε και στεγνώνουμε τα φιλέτα ψαριού.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το σχοινόπρασο, το τσίλι και το τζίντζερ.
Τα βάζουμε στο μούλτι και προσθέτουμε το βούτυρο, το λεμόνι και το γάλα καρύδας σιγά σιγά έτσι ώστε να γίνει ένα κρεμώδες μίγμα.
Ρίχνουμε το μίγμα σε ένα τηγάνι και βάζουμε μέσα τα φιλέτα και τα αφήνουμε να ψηθούν σε μέτρια φωτιά για 15 -20 λεπτά.

Συνταγή από την Ινδονησία
 


ΠΙΤΣΑ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΑΝΑΠΟΔΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ CHEΕSE CAKE ΠΑΣΤΕΛΙ